Menu

Engineering

Alpatek B.V. system integrator sinds 1986 met engineering in house. Wij leveren de volgende diensten:

System sizing

  • Uw requirements worden gebruikt voor het berekenen van de juiste aandrijflijn voor uw applicatie
  • Prototyping, kabelbomen, paneelbouw
  • Wij adviseren u een product/systeem op maat

Wij hebben een grote voorraad aan motoren met gangbare flenzen zoals B14, B5, SAE A, SAE B voor tractie, pomp en andere specifieke toepassingen. Daarnaast kunnen wij ook motoren met flenzen op maat leveren.

System sizing

Applicatie specifieke software ontwikkeling

Motorcontrollers op maat
PLC
Displays op maat
CAN Open input componenten zoals keypads

Retro fit set.

Heeft u een voertuig zoals een kraan, shovel, wiellader of iets vergelijkbaars? Wij hebben al vele projecten verricht op gebied van electrificatie van bestaande machines met een verbrandings- motor.

  • Componenten of complete sets voor de vervanging van uw huidige elektrische aandrijflijn

Conversie sets voor de ombouw van verbrandingsmotor naar elektrisch voor verschillende toepassingen

Tractie toepassingen
Pomp toepassingen
Boot aandrijvingen

Alpatek B.V., opgericht in 1986, is niet alleen een systeemleverancier, maar ook een ervaren system integrator met uitgebreide engineering capaciteiten in eigen huis. Met onze jarenlange expertise bieden wij een breed scala aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Een van de belangrijkste diensten die wij leveren, is system sizing. Wij begrijpen dat elke applicatie uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom maken wij gebruik van uw eisen om de juiste aandrijflijn voor uw applicatie te berekenen. Onze ervaren engineers nemen alle relevante factoren in overweging, zoals het gewenste vermogen, koppel, snelheid en efficiëntie, om een optimaal systeemontwerp te creëren dat perfect past bij uw behoeften.

Naast system sizing bieden wij ook prototyping, kabelbomen en paneelbouw aan. Onze deskundige teams begeleiden u gedurende het hele proces, van conceptontwikkeling tot het bouwen van prototypes. Wij zorgen ervoor dat alle componenten naadloos worden geïntegreerd en dat de kabelbomen en panelen op een professionele en betrouwbare manier worden geassembleerd. Met onze geavanceerde faciliteiten en hoogwaardige materialen garanderen wij dat uw producten en systemen van topkwaliteit zijn.

Bij Alpatek geloven we in het leveren van producten en systemen op maat. Onze expertise stelt ons in staat om advies te geven over de meest geschikte producten en systemen voor uw specifieke toepassing. Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom werken we nauw met u samen om een product of systeem te ontwikkelen dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze engineers bieden technisch advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt.

Bij Alpatek gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Wij streven ernaar om een langdurige samenwerking met onze klanten op te bouwen. Onze dienstverlening omvat ook after-sales support, waarbij wij u bijstaan bij installatie, training en eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen. Wij zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, die hen ondersteunt gedurende de gehele levenscyclus van hun producten en systemen.

Als u op zoek bent naar een ervaren system integrator met uitgebreide engineering diensten, bent u bij Alpatek aan het juiste adres. Wij streven ernaar om uw project succesvol te maken door op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke vereisten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projectdoelen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Contact met Alpatek

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Een team van specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te adviseren.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.