Menu

Wat doen wij?

35 Jaar ervaring

Alpatek B.V. is meer dan 35 jaar dé systeemleverancier op het gebied van fabricage en levering van batterij gevoede aandrijfsystemen, bijbehorende besturingssystemen, realiseren van complete aandrijfsystemen, prototype ontwikkeling en seriematige productie. Door Alpatek B.V. geleverde en ontwikkelde producten zijn over de hele wereld te vinden binnen uiteenlopende sectoren.

Bekijk onze projecten

Kunnen wij u helpen?

Onze diensten

Alpatek B.V. assisteert en adviseert ingenieursbureaus , engineers en machinebouwers bij het ontwikkelen van prototypes en het realiseren van seriematige productie en biedt een van een breed assortiment batterij gevoede aandrijf- en tractie systemen met bijbehorende elektronica. Motoren zijn ook leverbaar voor toepassingen in stationaire toepassingen zoals hydrauliekpompen, in een spanningsrange van 12 tot 750 volt en met asvermogens tot 80 kW. Het toerenbereik kan liggen tussen 180 – 20.000 omw. per minuut en kan met een beschermingsklasse tot IP69K.

Bekijk onze projecten

Cleaning Cleaning
Logistics Logistics
Agriculture Agriculture
Construction Construction
Marine Marine
Emobility Emobility

AGV’s
Intern transport
Marine toepassingen
Elektrisch varen
Buisrailwagens

Hybride
Heftrucks
Hoogwerkers
Mobilityscooters
Industrieel

Platformwagens
Boegschroef Toepassingen
Agrarisch / landbouw
Bouwmachines
Voersystemen

Elektro “movers”
Elektrotrekkers
EV voertuigen
Automotive
Wind turbine pitch motor

Wat doen wij?

35 Jaar ervaring

Dit brede gamma kan naar wens gecomplementeerd worden met elektronische differentieels, dual drive systems (ook HD uitvoeringen), differentieelsystemen, diverse tractie systemen, pompmotoren, trackdrives, relais, motorcontrollers, bedienelementen, displays, software ontwikkeling en elektromagnetische remmen. Tand- en wormwiel reductoren zijn in een grote variëteit en speciale uitvoeringen leverbaar.

Fabricage van een deel van de productrange motoren in Nederland in combinatie met een separate faciliteit voor montage en assemblage van complete systemen stelt ons in staat aandrijf pakketten met een concurrerende prijsstelling te leveren.

Wij zijn een innovatief bedrijf dat uitsluitend de hoogste kwaliteit levert. Wij gaan graag samen met u het traject aan om u van een optimaal systeem te kunnen voorzien.

Bekijk onze producten

Specialist in aandrijving

Do you have any questions for Alpatek?

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.