Menu

BouwMachines Kennisdag 2022

Op donderdag 1 december 2022 stond Alpatek B.V. op de BouwMachines Kennisdag bij Bouw & Infra Park in Harderwijk. Onze collega’s Erik, Mike en Dirk waren op de kennisdag aanwezig.

Het evenement, dat werd georganiseerd in samenwerking met brancheorganisatie BMWT, trok 200 bezoekers en was de maandag ervoor al volledig volgeboekt. Thema van de dag, waarop het uitwisselen van kennis en praktijkervaringen centraal staat, was: ‘Perspectief op een duurzame toekomst’. Zo was er de gelegenheid om met enkele experts op de kennisdag te spreken, die hun inzichten, kennis en hun toepassingen deelden. Zo was er een route langs nieuw materieel, inclusief uitleg door de leveranciers.

Die dag waren wij aanwezig met een stand waar we ons bedrijf profileerde. Hier hebben wij aan menigeen uitgelegd waar Alpatek B.V. voor staat, wat we doen, en waar we goed in zijn, namelijk het engineeren, het meedenken met de klant, tot het volledig ontzorgen van integratie bij een prototype voertuig/apparaat.

Daarnaast was er ook een bedrijf aanwezig die bij ons de vraag heeft neergelegd: Kunnen jullie eens meedenken om een bestaande applicatie, in dit geval een rupshoogwerker, te elektrificeren? Daar is uiteindelijk een mooi product neer gezet door beide partijen, en draait naar volle tevredenheid bij een bedrijf die werkt in de bouwsector.

Al met al was het een geweldige ervaring.